Palvelut

Meidän kanssamme toteutat onnistuneesti ja monipuolisesti yritysten sidosryhmätilaisuudet ja seminaarit, messuosastojen suunnittelun ja koordinoinnin, yritysten sisäiset kehittämistilaisuudet, yksityiselämäsi merkitykselliset juhlahetket ja kaikki muutkin tapahtumat. Haluamme palvella kaikessa konsultoinnista käytännön toteutukseen.

Me tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita, räätälöityjä tilaisuuksia ja tapahtumia, aina asiakkaan tarpeisiin sopivasti. Meillä on laajat verkostot niin Suomessa kuin ulkomailla, mikä takaa laadukkaat tapahtumatoteutukset juuri sinun yrityksellesi. Pyrimme löytämään yritysasiakkaillemme innovatiivisia ratkaisuja huomioimalla samalla tilaisuuden järjestämisen perimmäiset syyt ja tapahtuman kannattavuuden.

Tapahtumien järjestämisen tueksi tarjoamme niin erityyppistä IT-konsultointia kuin markkinointi, viestintä ja some-tukeakin. Jatkuvasti kehittyvässä maailmassa myös tapahtumien on oltava ajan tasalla, mielellään askeleen edellä. Meillä jokaisesta tapahtuman osa-alueesta vastaavat henkilöt, joilla on siihen osaaminen, on kyseessä sitten Satumaa Eventsin oma henkilöstö tai alihankkijaverkoston taituri.

Vaikka Satumaa Events yrityksenä on vielä nuori, on sen omistajilla laajaa kokemusta niin tapahtuma-alasta kuin liike-elämästä ylipäätään. Tämä mahdollistaa, että pystymme tarjoamaan yrityksille tapahtumia, jotka tarkastelevat kokonaisuutta niin elämyksellisyyden kuin bisneksenkin kautta, kustannustehokkaasti ja asiakkaan liikeideaa palvellen.

Onko sinulla suunnitteilla tapahtuma Suomen rajojen ulkopuolelle? Laajan yhteistyöverkostomme ansiosta pystymme tarjoamaan myös tapahtumatuotantoa muualla Euroopassa.

Matti Rantanen

Kirstunvartija, CEO

Lempisanonta: Ei hätää, kaikki onnistuu.

Naantalin suunnalla voi kuulla sanottavan, että kaikki tuntevat Matin ja Matti tuntee kaikki. Tämä kuvaa hyvin sosiaalista, rehtiä ja luotettavaa talous- ja hallintoasioista vastaavaa toimitusjohtajaamme. Matin työtavassa turvallisuutta tuova rauhallisuus ja aikaansaava tehokkuus paiskaavat kättä.

Vaikka Matin toimenkuva painottuu pääasiassa paperinmakuisiin asioihin, voi häneen yhtä hyvin törmätä esimerkiksi auttamassa tapahtumien järjestelyissä.