Rymättylän Satumaa

Oma pieni keitaamme eksklusiivisempiin tilaisuuksiin

Pienempiin ja eksklusiivisempiin tilaisuuksiin voimme tarjota Naantalin Rymättylässä sijaitsevaa paikkaamme – Satumaaksi osuvasti nimetty – joka antaa ikimuistoiset puitteet pienempien yritysten, tiimien kuin johtoryhmien virkistyspäiviin ja kokouksiin.

Kukapa ei innostuisi yrityksen strategian hiomisesta venevajan idyllissä tai yhteishenkeä kohottavasta kokkailusta kodassa? Tai miltä kuulostaisi metsäjoogan tuoma rentous ja seesteisyys kesken kokouspäivän? Venevajan laiturille taas on ideaalia kattaa rapujuhlat parhaille ystäville kun loppukesäisen mereen lempeästi laskevan auringon kullatessa maiseman. Tätä kaikkiea on Satumaa Eventsin Rymättylän tila parhaimmillaan.

Tyky- ja muut yrityksen kehittämispäivät sekä pienimuotoisemmat kokoukset onnistuvat luontevasti vuoden ympäri. Sisätiloihin mahtuu kokoustamaan n. 10-15 hlöä, tilanteesta riippuen.

Satumaasta löytyy mm. rantasaunta uintimahdollisuuksineen, kodinomaiset kokouspuitteet päiväksi, kota, venevaja laitureineen, kesäkeittiö sekä laajat ulkoilumahdollisuudet ja puitteet erinäisiin ulkoaktiviteetteihin. Kerromme mielellämme lisää Satumaasta ja olet aina tervetullut tutustumaan Satumaahan ja sen upeisiin puitteisiin. Sovithan vierailusta kuitenkin aina kanssamme etukäteen.

Matti Rantanen

Kirstunvartija, CEO

Lempisanonta: Ei hätää, kaikki onnistuu.

Naantalin suunnalla voi kuulla sanottavan, että kaikki tuntevat Matin ja Matti tuntee kaikki. Tämä kuvaa hyvin sosiaalista, rehtiä ja luotettavaa talous- ja hallintoasioista vastaavaa toimitusjohtajaamme. Matin työtavassa turvallisuutta tuova rauhallisuus ja aikaansaava tehokkuus paiskaavat kättä.

Vaikka Matin toimenkuva painottuu pääasiassa paperinmakuisiin asioihin, voi häneen yhtä hyvin törmätä esimerkiksi auttamassa tapahtumien järjestelyissä.