Tervetuloa Satumaa Eventsin uudistuneille sivuille!

Jo lähes kaksi vuotta on kulunut siitä, kun ensimmäinen ajatus Satumaa Eventsistä nostettiin ilmoille ja jo yli vuoden olemme olleet palvelemassa asiakkaidemme erinäisiä tapahtumatarpeita. Paljon on tapahtunut jo lyhyessäkin ajassa ja yrityksemme on kasvanut monelle tapaa. Siksi koimme, että myös nettisivujen on aika päivittyä paremmin vastaamaan sitä, mitä Satumaa Events on juuri nyt ja mihin suuntaan kuljemme.

Meille ominaiseen tapaan on kuitenkin aina hiukan rikottava rajoja ja tuotava persoonallisuutta esille ja niin myös teimme nettisivujemme kanssa. Perus yksinkertaisen sijaan esittelemme teille Satumaa Eventsiä osittain satukirjoista tutuilla elementeillä ja lausahduksilla. Miten muuten voisimme olla nimemme veroinen yritys, joka lupaa tehdä tarinoita todeksi?

Jokaisen yrityksen on voitava heijastaa omaa syvintä olemustaan, vain sillä voi todella erottua. Me haluamme tapahtumissa kiinnittää tähän erityisesti huomioita ja myös rohkeasti näyttää mallia, että valtavirrastakin poikkeava voi olla vakavasti otettava ja ammattimainen, pilke silmäkulmassa tuo hyvää mieltä kaikille!

Palataan kuitenkin vielä hetkeksi nettisivu-uudistukseen. Toivomme sivujemme avaavan nyt entistä paremmin mitä me teemme ja keitä olemme, filosofiaa ja aatemaailmaa yrityksemme taustalta. Ydin liikeideamme on tarjota asiakkaillemme laadukkaita, räätälöityjä tilaisuuksia ja tapahtumia, aina asiakkaan tarpeisiin sopivasti. Luonnehdimme itseämme conciérge -tyyppiseksi toimijaksi, tapahtuma-alan boutique hotelliksi.

Mielenkiintoisimpana uutena osuutena sivuillemme ilmestyi tämä meidän Tarinat-osio, jossa on tarkoitus tarinoida melko monipuolisesti. Kerromme asiakascaseista, vinkkejä tapahtumien järjestämiseen, Satumaa Eventsin omia uutisia ja mitä mieleen juolahtaakaan. Asioita, joiden koetaan olevan teille ystävillemme ja asiakkaillemme hyödyllistä.

Toivottavasti viihdyt sivuillamme! Odotamme innolla yhteydenottoasi suunnitellaksemme juuri sinulle ikimuistoisen tapahtumakokonaisuuden. Me teemme sinun tarinasi todeksi aivan kuten teimme omammekin.

Rakkaudella,

Pauliina
COO, Partner ja ennen kaikkea Tarinoiden Toteuttaja

Matti Rantanen

Kirstunvartija, CEO

Lempisanonta: Ei hätää, kaikki onnistuu.

Naantalin suunnalla voi kuulla sanottavan, että kaikki tuntevat Matin ja Matti tuntee kaikki. Tämä kuvaa hyvin sosiaalista, rehtiä ja luotettavaa talous- ja hallintoasioista vastaavaa toimitusjohtajaamme. Matin työtavassa turvallisuutta tuova rauhallisuus ja aikaansaava tehokkuus paiskaavat kättä.

Vaikka Matin toimenkuva painottuu pääasiassa paperinmakuisiin asioihin, voi häneen yhtä hyvin törmätä esimerkiksi auttamassa tapahtumien järjestelyissä.