FAQ

Tapahtumien järjestämisen hinta määräytyy tosi paljon sen mukaan, mitä toiveita tapahtumalle on. Siksi onkin hankala antaa suoraan mitään hintoja. Muutaman esimerkin voi kuitenkin antaa hintahaarukasta, joka auttaa ehkä hieman hahmottamaan hintoja. Hinnat ovat suuntaa-antavia ja kuten jo mainittu, tulee lopullinen hinta määräytymään aina asiakkaan toiveiden mukaan ja räätälöidään myös aina parhaamme mukaan asiakkaan budjettiin sopivaksi.

ESIMERKKI 1: Eksklusiivinen illallinen n. 10 hengelle. Sisältäen pöytiintarjoillun menun, kevyen somistuksen, ennakkopalaverin tuottajan kanssa sekä tapahtumapäivystyksen paikanpäälle koko illallisen ajaksi. Hintahaarukka: 2000-3500€ + alv. 24%.

ESIMERKKI 2: Yrityksen henkilöstölle halutaan järjestää pikkujoulut teemalla. Henkilömäärä on n. 100 hlö. Avaimet käteen periaatteella tuotettu tapahtuma, joka sisältää kaiken kutsuprosessista tilan kartoitukseen, ennakkotuotannot, palaverit asiakkaan kanssa, somistukset, kuljetukset, palautekyselyt, ruuat, viinipaketin, turvallisuuspalvelut. Hinta alkaen 20 000 € + alv. 24%. Lopullinen hinta määräytyy asiakkaan valitsemien palveluiden mukaan.

ESIMERKKI 3: Yrityksen hallituksen kokous- ja virkistysmatka yön yli kotimaassa, 15 hlö. Toteutetaan avaimet käteen periaatteella. Sisältää matkat- ja majoitukset, kuljetukset kaikkiin vierailtaviin kohteisiin, kokoustamistilat, ohjelmaa, ruokailut, tuottajan mukana koko ajan. Hinta alkaen 10 000 € +alv. 24%.

Kyllä ja ei. Mikäli mitään muutoksia toiveisiin ei tule, on asiakkaalle tarjousvaiheessa toimitettu tarjous myös pitävä budjetti. Useimmiten näin ei kuitenkaan ole, sillä tapahtuman tuottamisen edetessä tulee lisä- ja muutostoiveita, jotka myös muuttavat budjettia. Kaikki hintaa nostavat muutokset käydään asiakkaan kanssa yhdessä läpi ja hyväksytetään asiakkaalla. Lisäksi asiakkaalle toimitetaan sovitulla välillä aina päivitetty budjetti nähtäväksi, jotta kulujen kokonaishallinta säilyy.

Me tuomme monenlaista lisäarvoa, kuten taloudellisuutta sen kautta että meillä on kontaktit, neuvoteltuja yhteistyökumppanietuja, ymmärrystä siitä, mitä kustannusten alalla tulisi olla. Lisäksi me huolehdimme, että asiakkaamme todellinen tarkoitus tapahtumalle toteutuu ja asiakas saa vastineen käyttämälleen ajalle ja rahalle. Taloudellisuuden lisäksi tuomme ammattitaitoa. Me osaamme ajatella tapahtuman kulun ja siitä koituvat tarpeet perusteellisesti, jotta juuri sinun tapahtumasi voisi toteutua mahdollisimman sujuvasti ja saumattomasti. Ammattitaitoon kuuluu myös luovuus, joka takaa erottuvuuden tapahtumallesi.

Ei ole pakko, mutta suositeltavaa. Meidän tarkoituksena ei ole ns. “nyhtää asiakkaalta kaikkia rahoja” vaan tarjota heti realistinen tapahtumakokonaisuus, joka kohtaa asiakkaan tarpeet ja joka vastaa mietittyä budjettia. Tämä on kaikkien edun mukaista, sillä tapahtumia voi järjestää niin laajan skaalan budjeteilla, että jos aluksi vaan kokeillaan että millainen tarjous tulee, niin voi mennä todella paljon tärkeää tuotantoaikaa hukkaan budjetin hiomisessa. Jos taas suoraan on tiedossa budjetti, on meillä mahdollisuus räätälöidä asiat tärkeysjärjestykseen ja miettiä millä kustannusrakenteella lähdetään liikkeelle.

Suoraa kaavaa ei ole, mutta sanottaisiinko näin, että liian ajoissa ei voi koskaan olla liikkeellä. Mitä aikaisemmin hahmotellaan jo ääriviivoja, sitä parempia ja taloudellisempia ratkaisuja voidaan tehdä. Lisäksi ajoissa oleminen takaa, että voidaan vahvistaa ykkösvaihtoehdot kaikkeen tilasta esiintyjiin, tarjoiluista ja kalusteista puhumattakaan. Toki me olemme mestareita joustamaan ja saamme upean toteutuksen aikaiseksi lyhyelläkin varoitusajalla, mutta tällöin joudumme välillä tekemään ei niin taloudellisia ratkaisuja kuin jos aikaa olisi enemmän.

Matti Rantanen

Kirstunvartija, CEO

Lempisanonta: Ei hätää, kaikki onnistuu.

Naantalin suunnalla voi kuulla sanottavan, että kaikki tuntevat Matin ja Matti tuntee kaikki. Tämä kuvaa hyvin sosiaalista, rehtiä ja luotettavaa talous- ja hallintoasioista vastaavaa toimitusjohtajaamme. Matin työtavassa turvallisuutta tuova rauhallisuus ja aikaansaava tehokkuus paiskaavat kättä.

Vaikka Matin toimenkuva painottuu pääasiassa paperinmakuisiin asioihin, voi häneen yhtä hyvin törmätä esimerkiksi auttamassa tapahtumien järjestelyissä.