Yhteys

Toivomme, että olet meihin yhteydessä matalalla kynnyksellä. Liian hullua ideaa ei olekaan! Me teemme juuri sinun tarinasi todeksi. Olethan siis yhteydessä meihin joko alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta tai suoraan puhelimitse/sähköpostitse. Yhteydenottoihin vastaa pääsääntöisesti Pauliina Jokela, Satumaa Eventsin tarinoiden toteuttaja. Tavoitat hänet sähköpostitse osoitteesta tarinasta.todeksi (at) satumaaevents.fi tai puhelimitse numerosta +358 44 734 3508.  Voit myös varata 15 minuutin etätapaamisen meidän Pauliinan kanssa, jossa kartotetaan teidän yrityksen tapahtumatuotantotarpeita ja jutellaan siitä, miten Satumaa Events voisikin olla juuri se täydellinen tapahtumatuotantokumppani teille! Varaa aikasi tästä. Odotamme yhteydenottoasi innolla!

Matti Rantanen

Kirstunvartija, CEO

Lempisanonta: Ei hätää, kaikki onnistuu.

Naantalin suunnalla voi kuulla sanottavan, että kaikki tuntevat Matin ja Matti tuntee kaikki. Tämä kuvaa hyvin sosiaalista, rehtiä ja luotettavaa talous- ja hallintoasioista vastaavaa toimitusjohtajaamme. Matin työtavassa turvallisuutta tuova rauhallisuus ja aikaansaava tehokkuus paiskaavat kättä.

Vaikka Matin toimenkuva painottuu pääasiassa paperinmakuisiin asioihin, voi häneen yhtä hyvin törmätä esimerkiksi auttamassa tapahtumien järjestelyissä.