PALVELUT

Satumaa Events on laadukas täyden palvelun tapahtuma-tuotantotoimisto

Monipuolista tapahtumatuotantoa ja -konseptointia ympäri Suomen ja tarvittaessa aina ulkomaita myöden.

Meidän kanssamme toteutat onnistuneesti ja monipuolisesti yritysten sidosryhmätilaisuudet ja seminaarit, messuosastojen suunnittelun ja koordinoinnin, yritysten sisäiset kehittämistilaisuudet, yksityiselämäsi merkitykselliset juhlahetket ja kaikki muutkin tapahtumat. Haluamme palvella kaikessa konsultoinnista käytännön toteutukseen.

Me hoidamme:

(Klikkaa palvelun otsikkoa lukeaksesi lisää)

Tapahtumissa kalusteet ovat tärkeässä roolissa, sillä niiden avulla luodaan puitteet, joiden on tarkoitus tukea tapahtuman ydinideaa. Tahdotaan tapahtumaan sitten design huonekaluja tai puistonpenkkejä ja telttoja, me autamme! Luomme kalustesuunnitelman joko sisustussuunnittelijan tai visualistin toimesta ja koordinoimme kalusteiden vuokrauksen ja/tai hankinnan, jotta sinä pääset helpommalla.

Tekniikalla voidaan luoda ja vaihtaa tunnelmaa ekologisesti ja helposti, jättämättä yhtään osallistujaa kylmäksi. Tekniikkayhteistyökumppanimme osallistuvat tapahtumien suunnitteluun jo hyvin alkuvaiheesta asti, jotta tekniset ratkaisut toimivat juuri teidän tapahtumassa ja sen toteutusvenuessa. Tekniikka on monipuolinen tapa tehostaa tapahtumissa jaettavaa viestiä.

Jotta kaikki juhlijat maan joka kolkista saadaan mukaan tapahtumaan, tarvitaan kuljetuksia – maitse, vesitse ja ilmateitse. Myös tapahtumat saattavat sisältää useita kohteita ja siirtymät on suoritettava saumattomasti kokemuksen korkeatasoisuuden saavuttamiseksi. Koordinoimme ja tilaamme kuljetukset tapahtumiinne, oli kyseessä sitten pieni tai iso tilaisuus ja osallistujat ympäri Suomea tai maailmaa.

Toteutamme laadukkaat kutsuprosessit LYYTI:n kautta. Räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmoittautumissivuston sekä sitä tukevan tapahtumasivuston. Hoidamme puolestasi niin sähköiset kuin paperiset kutsut perille ja informoimme osallistujille kaiken tarpeellisen ennen ja jälkeen tapahtuman. Mikäli toivot, niin lähetämme tapahtuman jälkeen myös palautekyselyn tapahtuman osallistujille, jolla saadaan mitattua tapahtuman onnistumisprosenttia sekä tavoitteiden toteutumista.

Eräs suomalainen toimija on viisaasti todennut hyvällä ruualla olevan melkoinen vaikutus yleiseen tyytyväisyystasoon. Tämä on todellakin yksi tapahtuman ratkaisevimmista palasista. Ruuan on palveltava tapahtuman tarkoitusta ja sovittava sen osallistujille. Erityisruokavalioiden kasvavassa maailmassa on tärkeää tarjota tasapuolisia ruokavaihtoehtoja myös toisenlaisia ruokavalioita noudattaville. Catering kumppanin valinta on tarkka tehtävä, jossa ei saa mennä vikaan. Anna meidän luoda tapahtumasi ruokailuhetkistä unohtumattomia meidän luotettavien verkostojen kautta.

Somisteet kattavat paljon niin kynttilöistä kukkiin kuin kyltityksistä isompiin koristekokonaisuuksiin. Somisteilla voidaan vaikuttaa paljon osallistujien fiilikseen ja siksi ne ovatkin erittäin tärkeässä osassa. Teemajuhlissa taas somisteet ovat avainasemassa teeman viestittämisessä.

Olipa kyseessä tapahtuman kutsun suunnittelu tai koko ilmeen luominen, onnistuu kauttamme myös graafinen suunnittelu. Yhdessä graafikon kanssa voimme luoda vaikka kokonaisen brand bookin tapahtumallenne, jota voidaan hyödyntää vuosittain tapahtumaa toteutettaessa.

Tapahtumien esiintyjäkirjo voi olla juuri niin monipuolinen ja laaja kuin toivot ja budjetti antaa myöden. Me suunnittelemme esiintyjien kokonaisuuden harmoniseksi ja yhtenäiseksi, oli esintyyjiä 1 tai 10. Ykkösrivin artistit, tuntemattomammat trubaduurit ja räätälöidyt lasershowt saadaan istumaan vankalla ammattitaidolla juuri sinun tapahtumaasi saumattomasti. Esiintyjien lisäksi suunnittelemme kanssasi tapahtumasi ohjelman.

Tapahtumien tärkeimmät hetket koetaan itse tapahtumassa, mutta ne toiseksi tärkeimmät ovat kun jaetaan muistoja niin läsnäolleiden kun muidenkin kanssa. Tämä toteutuu parhaiten valokuvien ja tapahtumavideoiden avulla. Jokainen osallistuja ilahtuu takuuvarmasti saadessaan tapahtuman jälkeen linkin valokuvagalleriaan, jonka avulla palaat hienoon hetkeen uudestaan ja uudestaan. Jotta hetket taltioituvat filmille yhtä upeina kuin ne paikan päällä koetaan, on tarpeen käyttää aidosti osaavia ja ammattitaitoisia kuvaajia. Me valitsemme tapahtumiisi vain parhaat tekijät – myös tässäkin kategoriassa.

Joskus tapahtumalle on hyvää ja tarpeellista luoda myös omat nettisivut sekä sosiaalinen media, erityisesti, mikäli kyseessä on vuosittain järjestettävä tapahtuma. Meidän verkostoilla myös tämä on helposti toteutettavissa. Lisäksi saat halutessasi meiltä nettisivujen ympärivuotisen ylläpidon kiinteällä hinnalla. Voimme myös ottaa sosiaalisen mediasi hallintaan koko tapahtuman ajaksi ja huolehtia, ettei yksikään merkityksellinen hetki jää jakamatta seuraajiesi kesken.

Kaikki tapahtumaan painettuna muodossa tarvittava materiaali on helposti toteutettavissa laadukkaiden yhteistyökumppaneidemme kautta. Painetaan sitten postikortteja kiitoslahjoihin, osallistujapasseja tai kankaisia banderolleja, me huolehdimme, että sinun tarvitsee vain hyväksyä materiaalit.

Asiakkaita ja työntekijöitä on hyvä muistaa lahjoilla esimerkiksi tapahtuman yhteydessä ja erinäisinä pyhinä. Me autamme sinua hankkimaan juuri sinun brändiisi ja tapahtumaasi sopivat lahjat, niiden personoinnin sekä toimittamisen vastaanottajalle.

Tapahtumapaikka eli venue on oleellinen osa tapahtuman järjestämistä. Me autamme sinua löytämään täydellisen paikan sinun tapahtumallesi, niin että se palvelee juuri teidän tarpeita. Huolehdimme tilojen kartoitukset, varaukset, yhteydenpidon ja kalustuksen koordinoinnin.

Ja kaiken muun mitä voit tilaisuuteesi toivoa ja tarvita…

Rymättylän Satumaa – oma pieni keitaamme eksklusiivisempiin tilaisuuksiin

Pienempiin ja eksklusiivisempiin tilaisuuksiin voimme tarjota Naantalin Rymättylässä sijaitsevaa paikkaamme – Satumaaksi osuvasti nimetty – joka antaa ikimuistoiset puitteet pienempien yritysten, tiimien kuin johtoryhmien virkistyspäiviin ja kokouksiin.

Matti Rantanen

Kirstunvartija, CEO

Lempisanonta: Ei hätää, kaikki onnistuu.

Naantalin suunnalla voi kuulla sanottavan, että kaikki tuntevat Matin ja Matti tuntee kaikki. Tämä kuvaa hyvin sosiaalista, rehtiä ja luotettavaa talous- ja hallintoasioista vastaavaa toimitusjohtajaamme. Matin työtavassa turvallisuutta tuova rauhallisuus ja aikaansaava tehokkuus paiskaavat kättä.

Vaikka Matin toimenkuva painottuu pääasiassa paperinmakuisiin asioihin, voi häneen yhtä hyvin törmätä esimerkiksi auttamassa tapahtumien järjestelyissä.